pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Kültür Sanat

Siyaset 17.05.2017 - 16:58, Güncelleme: 17.05.2017 - 16:58
 

Eskişehir'de Kültür Sanat

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, 21 Mayıs'ta tiyatro oyuncularının da katılacağı ödül töreniyle sona erecek.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, 21 Mayıs'ta tiyatro oyuncularının da katılacağı ödül töreniyle sona erecek.Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları işbirliğiyle 23 okulun katılımıyla 25 Nisan'da başlayan şenliğin ödül töreni, 21 Mayıs Pazar günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur anısına düzenlenecek programla son bulacak. Toplam 13 kategoride ödül verilecek etkinliğe, tiyatro sanatçıları Süha ve Mana Uygur ile İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu devralan Rasim Öztekin'in de katılması bekleniyor.Gecede, konserler ve görsel şovlar da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, 21 Mayıs'ta tiyatro oyuncularının da katılacağı ödül töreniyle sona erecek.Eskişehir...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen 7. Liseler arası Tiyatro Şenliği, 21 Mayıs'ta tiyatro oyuncularının da katılacağı ödül töreniyle sona erecek.

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu'nun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları işbirliğiyle 23 okulun katılımıyla 25 Nisan'da başlayan şenliğin ödül töreni, 21 Mayıs Pazar günü Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde usta tiyatro sanatçısı Nejat Uygur anısına düzenlenecek programla son bulacak.

Toplam 13 kategoride ödül verilecek etkinliğe, tiyatro sanatçıları Süha ve Mana Uygur ile İsmail Dümbüllü'nün kavuğunu devralan Rasim Öztekin'in de katılması bekleniyor.

Gecede, konserler ve görsel şovlar da sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.