pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kültür Sanat

Siyaset 04.04.2017 - 10:48, Güncelleme: 04.04.2017 - 10:48
 

Eskişehir'de Kültür Sanat

TED Okulları mezunlarından oluşan senfoni orkestrası Eskişehir'de konser verecek

ESKİŞEHİR (AA) - Profesyonel müzik eğitimi almamış Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları mezunlarından oluşan ve "Türkiye'nin tek amatör senfoni orkestrası" olma özelliğini taşıyan TED Senfoni Orkestrası, Eskişehir'de müzikseverlerle buluşacak. TED Ankara Koleji mezunlarının 2007'de kurduğu ve ilk konseri 2008'de ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde veren TED Ankara Koleji Mezunları Orkestrası, Eskişehirlilerle bir araya gelecek. TED tarafından düzenlenecek etkinlikte, Şef Ahmet Ünlü yönetimindeki TED Senfoni Orkestrası, 8 Nisan'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde konser verecek.Daha önce TED Ankara Kolejinin 80. Yıl Oratoryosu'nu seslendiren orkestra, TED'in 85. yılı onuruna düzenlenen 85 Dakikada 85. Yıl etkinliğinde de görev aldı. Orkestra ayrıca Zülfü Livaneli, Murat Karahan ve Güvenç Dağüstün gibi sanatçılara eşlik etti. Mezunlar Orkestrası, 2010 yılından itibaren bünyesine yaylı enstrümanları katarak senfonik bir yapıya kavuştu ve Türk Eğitim Derneği çatısı altında TED Senfoni Orkestrası adını aldı.
TED Okulları mezunlarından oluşan senfoni orkestrası Eskişehir'de konser verecek

ESKİŞEHİR (AA) - Profesyonel müzik eğitimi almamış Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları mezunlarından oluşan ve "Türkiye'nin tek amatör senfoni orkestrası" olma özelliğini taşıyan TED Senfoni Orkestrası, Eskişehir'de müzikseverlerle buluşacak.

TED Ankara Koleji mezunlarının 2007'de kurduğu ve ilk konseri 2008'de ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde veren TED Ankara Koleji Mezunları Orkestrası, Eskişehirlilerle bir araya gelecek.

TED tarafından düzenlenecek etkinlikte, Şef Ahmet Ünlü yönetimindeki TED Senfoni Orkestrası, 8 Nisan'da Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde konser verecek.

Daha önce TED Ankara Kolejinin 80. Yıl Oratoryosu'nu seslendiren orkestra, TED'in 85. yılı onuruna düzenlenen 85 Dakikada 85. Yıl etkinliğinde de görev aldı. Orkestra ayrıca Zülfü Livaneli, Murat Karahan ve Güvenç Dağüstün gibi sanatçılara eşlik etti. Mezunlar Orkestrası, 2010 yılından itibaren bünyesine yaylı enstrümanları katarak senfonik bir yapıya kavuştu ve Türk Eğitim Derneği çatısı altında TED Senfoni Orkestrası adını aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.