pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Kültür Sanat

Siyaset 20.03.2017 - 16:18, Güncelleme: 20.03.2017 - 16:18
 

Eskişehir'de Kültür Sanat

Alon Nashman'ın tek kişilik performansı "Kafka and Son" 1 Nisan'da Eskişehir'de sahnelenecek

ESKİŞEHİR (AA) - Amerika, Avrupa ve Afrika’da birçok festivalde izleyicilerle buluşan "Kafka and Son" adlı tiyatro oyunu, 1 Nisan'da Eskişehir'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Theaturtle, Richard Jordan Productions Ltd. ve Assembly Rooms işbirliğiyle hazırlanan İngilizce oyun, Türkçe üst yazı ile sahnelenecek. Prag Festivali'nde "Üstün Prodüksiyon Ödülü", Thespis Festivali'nde "Jüri Özel Ödülü" alan tek kişilik oyunun yönetmenliğini Mark Cassidy üstlenirken, seyirciler Alon Nashman'ın performansını izleyecek.Utangaç, 36 yaşında olmasına karşın halen ailesiyle yaşayan, önemsiz bir bürokrat ve başarısız bir Yahudi sanatçının hikayesini ele alan oyun, 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi salonunda sahnelenecek.
Alon Nashman'ın tek kişilik performansı "Kafka and Son" 1 Nisan'da Eskişehir'de sahnelenecek

ESKİŞEHİR (AA) - Amerika, Avrupa ve Afrika’da birçok festivalde izleyicilerle buluşan "Kafka and Son" adlı tiyatro oyunu, 1 Nisan'da Eskişehir'de sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Theaturtle, Richard Jordan Productions Ltd. ve Assembly Rooms işbirliğiyle hazırlanan İngilizce oyun, Türkçe üst yazı ile sahnelenecek. Prag Festivali'nde "Üstün Prodüksiyon Ödülü", Thespis Festivali'nde "Jüri Özel Ödülü" alan tek kişilik oyunun yönetmenliğini Mark Cassidy üstlenirken, seyirciler Alon Nashman'ın performansını izleyecek.

Utangaç, 36 yaşında olmasına karşın halen ailesiyle yaşayan, önemsiz bir bürokrat ve başarısız bir Yahudi sanatçının hikayesini ele alan oyun, 1 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi salonunda sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.