pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kazakistan-türkiye İşbirliği Toplantısı

Spor 08.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 08.03.2017 - 17:03
 

Eskişehir'de Kazakistan-türkiye İşbirliği Toplantısı

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Özaydemir: "Yatırımcılarımız Kazakistan'da var olan fırsatları hem iyi değerlendirmeli hem de iki ülke arasındaki ticaretin gelişimi için katkı sunmalı"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Kazakistan Başkonsolosluğu ortaklığında Kazakistan-Türkiye İşbirliği toplantısı düzenlendi.ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ESO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantında yaptığı konuşmada, toplantının iki ülke arasında işbirliğini geliştirmek, fikir ve tecrübe alışverişinde bulunmak amacıyla yapıldığını bildirdi.Türkiye'deki yatırımcıları seslenen Özaydemir, "Yatırımcılarımız Kazakistan'da var olan fırsatları hem iyi değerlendirmeli hem de iki ülke arasındaki ticaretin gelişimi için katkı sunmalı. Sonuçta biz iki ayrı devlet ama tek milletiz. Tarihsel ve kültürel yakınlığımız işbirliğini ve dolayısıyla karlılık getirebilir." diye konuştu.Kazakistan Devlet Yatırım Ajansı Türkiye Temsilcisi Nuriddin Amankul ise iki ülke arasında sadece ekonomik değil, manevi ilişkiler ve değerler olduğunun altını çizerek, Kazakistan ve yatırım ortamına ilişkin bir sunuş yaptı.Konuşmaların ardından sonra toplantıya katılan firma temsilcileri ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Özaydemir: "Yatırımcılarımız Kazakistan'da var olan fırsatları hem iyi değerlendirmeli hem de iki ülke arasındaki ticaretin gelişimi için katkı sunmalı"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Kazakistan Başkonsolosluğu ortaklığında Kazakistan-Türkiye İşbirliği toplantısı düzenlendi.

ESO Başkanı Savaş Özaydemir, ESO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantında yaptığı konuşmada, toplantının iki ülke arasında işbirliğini geliştirmek, fikir ve tecrübe alışverişinde bulunmak amacıyla yapıldığını bildirdi.

Türkiye'deki yatırımcıları seslenen Özaydemir, "Yatırımcılarımız Kazakistan'da var olan fırsatları hem iyi değerlendirmeli hem de iki ülke arasındaki ticaretin gelişimi için katkı sunmalı. Sonuçta biz iki ayrı devlet ama tek milletiz. Tarihsel ve kültürel yakınlığımız işbirliğini ve dolayısıyla karlılık getirebilir." diye konuştu.

Kazakistan Devlet Yatırım Ajansı Türkiye Temsilcisi Nuriddin Amankul ise iki ülke arasında sadece ekonomik değil, manevi ilişkiler ve değerler olduğunun altını çizerek, Kazakistan ve yatırım ortamına ilişkin bir sunuş yaptı.

Konuşmaların ardından sonra toplantıya katılan firma temsilcileri ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.