pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi

22.05.2017 - 18:18, Güncelleme: 22.05.2017 - 18:18
 

Eskişehir'de Karbonmonoksit Zehirlenmesi

Mahmudiye ilçesinde ekmek yapımı sırasında çıkan dumandan etkilenen 7 çocuk tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde ekmek yapımı sırasında çıkan karbonmonoksit gazından 7 çocuk zehirlendi.Alınan bilgiye göre, geçici tarım işçisi H.Ö, Türkmenmecidiye Mahallesi'ndeki çadırlarında ekmek pişirmek için ateş yaktı. Bir süre sonra çadırda bulunan 7 çocuk rahatsızlandı.Odun ateşinden sızan karbonmonoksit gazından etkilenen çocuklar yakınları ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.Tedavi altına alınan 7 çocuğun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Mahmudiye ilçesinde ekmek yapımı sırasında çıkan dumandan etkilenen 7 çocuk tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde ekmek yapımı sırasında çıkan karbonmonoksit gazından 7 çocuk zehirlendi.

Alınan bilgiye göre, geçici tarım işçisi H.Ö, Türkmenmecidiye Mahallesi'ndeki çadırlarında ekmek pişirmek için ateş yaktı. Bir süre sonra çadırda bulunan 7 çocuk rahatsızlandı.

Odun ateşinden sızan karbonmonoksit gazından etkilenen çocuklar yakınları ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 7 çocuğun hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.