pendik escort bayan
ak

"Eskişehir'de İz Bırakanlar" Okuyucuyla Buluştu

30.01.2017 - 17:13, Güncelleme: 30.01.2017 - 17:13
 

"Eskişehir'de İz Bırakanlar" Okuyucuyla Buluştu

Eskişehir'in yerel sanatçılarından Bahattin Atak tarafından hazırlanan, Odunpazarı Belediyesi tarafından basılan "Eskişehir'de İz Bırakanlar" isimli kitap, okuyuculara sunuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in yerel sanatçılarından Bahattin Atak tarafından hazırlanan, Odunpazarı Belediyesi tarafından basılan "Eskişehir'de İz Bırakanlar" isimli kitap, okuyucuları ile buluştu. Yunus Emre, Battal Gazi ile Anadolu Üniversitesinin kurucularından Prof. Dr. Orhan Oğuz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehirspor'un efsane futbolcularından Prof. Dr. Fethi Heper'in hayatının anlatıldığı 5 ciltten oluşan kitabın tanıtım toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir'in Cumhuriyet sonrası gelişiminde etkili olan 3 önemli ismin olduğuna değinerek, şöyle konuştu:"Biz kıymet bilen, vefa duygusu olan ve kente hizmet edenlerin, bunun karşılığını gördüğü bir ortam sağlamak istiyoruz. Yunus Emre'yi Battal Gazi'yi anlatmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği Türkiye'ye yaymamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugünün Eskişehir'in oluşumunda çok ciddi bir şekilde katkısı olan ve akademin kuruluşundan itibaren Eskişehir'de ciddi eğitim gelişmeleri sağlayan Orhan Oğuz'un da unutulmaması gerekir. Hangi siyasi görüşten olursa olsun hedefimiz Eskişehir'e hizmet edenleri takdir etmek. Bu çalışmaya bu amaçla başladık."Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyüerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han İlçesi Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Prof. Dr. Fethi Heper ve toplantının onur konuğu Gazeteci, hattat, ressam Ethem Çalışkan ile çok sayıda kişi katıldı.
Eskişehir'in yerel sanatçılarından Bahattin Atak tarafından hazırlanan, Odunpazarı Belediyesi tarafından basılan "Eskişehir'de İz Bırakanlar" isimli kitap, okuyuculara sunuldu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in yerel sanatçılarından Bahattin Atak tarafından hazırlanan, Odunpazarı Belediyesi tarafından basılan "Eskişehir'de İz Bırakanlar" isimli kitap, okuyucuları ile buluştu.

Yunus Emre, Battal Gazi ile Anadolu Üniversitesinin kurucularından Prof. Dr. Orhan Oğuz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve Eskişehirspor'un efsane futbolcularından Prof. Dr. Fethi Heper'in hayatının anlatıldığı 5 ciltten oluşan kitabın tanıtım toplantısı Hasan Polatkan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir'in Cumhuriyet sonrası gelişiminde etkili olan 3 önemli ismin olduğuna değinerek, şöyle konuştu:

"Biz kıymet bilen, vefa duygusu olan ve kente hizmet edenlerin, bunun karşılığını gördüğü bir ortam sağlamak istiyoruz. Yunus Emre'yi Battal Gazi'yi anlatmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Sevgiyi, hoşgörüyü, kardeşliği Türkiye'ye yaymamız gerektiğini düşünüyoruz. Bugünün Eskişehir'in oluşumunda çok ciddi bir şekilde katkısı olan ve akademin kuruluşundan itibaren Eskişehir'de ciddi eğitim gelişmeleri sağlayan Orhan Oğuz'un da unutulmaması gerekir. Hangi siyasi görüşten olursa olsun hedefimiz Eskişehir'e hizmet edenleri takdir etmek. Bu çalışmaya bu amaçla başladık."

Toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyüerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Han İlçesi Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Prof. Dr. Fethi Heper ve toplantının onur konuğu Gazeteci, hattat, ressam Ethem Çalışkan ile çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.