pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

19.12.2018 - 12:38, Güncelleme: 19.12.2018 - 12:38
 

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

Organize Sanayi Bölgesindeki bir depodan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir depodan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir depoda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.Ekipler, şüpheliler M.Ç. (30), K.Ç. (27), T.Ç. (37), A.Ç. (40) ve K.D'yi (42), kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakaladı. Zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü ve hırsızlık mallarını satın aldığı belirlenen hurdacılar hakkında da yasal işlem yapıldığı öğrenildi.
Organize Sanayi Bölgesindeki bir depodan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir depodan hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan bir depoda meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, şüpheliler M.Ç. (30), K.Ç. (27), T.Ç. (37), A.Ç. (40) ve K.D'yi (42), kent merkezinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakaladı.

Zanlıların emniyetteki sorgusunun sürdüğü ve hırsızlık mallarını satın aldığı belirlenen hurdacılar hakkında da yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.