pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

27.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 27.05.2017 - 17:48
 

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

Kentte ev ve otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve otomobillerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çamlıca Mahallesi'nin yanı sıra kent merkezindeki 6 ayrı evden ve otomobillerden meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı.Ekipler, kimliği tespit edilen zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, hırsızlık yaptıkları iddia edilen B.S, K.Y, H.H.E. ile Ö.İ. yakalandı.Gözaltına alınan şüphelilerin, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Kentte ev ve otomobillerden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 4 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve otomobillerden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 4 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Çamlıca Mahallesi'nin yanı sıra kent merkezindeki 6 ayrı evden ve otomobillerden meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, kimliği tespit edilen zanlıların yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, hırsızlık yaptıkları iddia edilen B.S, K.Y, H.H.E. ile Ö.İ. yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.