pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

10.07.2019 - 12:33, Güncelleme: 10.07.2019 - 12:33
 

Eskişehir'de Hırsızlık Operasyonu

OSB'de bir fabrikadan 350 bin liralık hurda malzemelerin çalınmasına ilişkin yakalanan 5 zanlıdan biri tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir fabrika sahasında bulunan hurda malzemelerin çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi'ndeki bir fabrika sahasında 350 bin lira değerindeki hurdaya ayrılmış malzeme hırsızlığı yapılmasının ardından çalışma başlattı. Ekipler, olayın faili olduğu öne sürülen Ufuk Y, çalıntı malzemeleri taşıyan sürücüler R.Y, A.A. ve B.Ş. ile bu parçaları satın aldığı belirtilen U.B'yi yakaladı. Gözaltına alınan 5 zanlıdan R.Y, A.A. ve B.Ş, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden Ufuk Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, U.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
OSB'de bir fabrikadan 350 bin liralık hurda malzemelerin çalınmasına ilişkin yakalanan 5 zanlıdan biri tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir fabrika sahasında bulunan hurda malzemelerin çalınmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi'ndeki bir fabrika sahasında 350 bin lira değerindeki hurdaya ayrılmış malzeme hırsızlığı yapılmasının ardından çalışma başlattı.

Ekipler, olayın faili olduğu öne sürülen Ufuk Y, çalıntı malzemeleri taşıyan sürücüler R.Y, A.A. ve B.Ş. ile bu parçaları satın aldığı belirtilen U.B'yi yakaladı.

Gözaltına alınan 5 zanlıdan R.Y, A.A. ve B.Ş, emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden Ufuk Y, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, U.B. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.