pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Hırsızlık İddiası

19.01.2017 - 16:48, Güncelleme: 19.01.2017 - 16:48
 

Eskişehir'de Hırsızlık İddiası

ESKİŞEHİR (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar eden ve Eskişehir'de hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüpheli...

ESKİŞEHİR (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar eden ve Eskişehir'de hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yukarısöğütönü Mahallesi'nde plakaları çamurla kapatılmış otomobili durdurdu. Araçta yapılan arama ve kontrollerde, ev ve iş yerlerinden çalındığı belirlenen 2 televizyon ile 1 bilgisayar monitörü ele geçirildi.Gözaltına alınan araç sürücüsü Mehmet S'nin, yapılan güvenlik sorgulamasında, 19 Kasım 2016'da Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar ettiği ve hakkında 5 ayrı suçtan arama kararı bulunduğu tespit edildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar eden ve Eskişehir'de hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüpheli...

ESKİŞEHİR (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar eden ve Eskişehir'de hırsızlık olayına karıştığı belirlenen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yukarısöğütönü Mahallesi'nde plakaları çamurla kapatılmış otomobili durdurdu.

Araçta yapılan arama ve kontrollerde, ev ve iş yerlerinden çalındığı belirlenen 2 televizyon ile 1 bilgisayar monitörü ele geçirildi.

Gözaltına alınan araç sürücüsü Mehmet S'nin, yapılan güvenlik sorgulamasında, 19 Kasım 2016'da Kırıkkale'nin Keskin ilçesindeki açık cezaevinden firar ettiği ve hakkında 5 ayrı suçtan arama kararı bulunduğu tespit edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.