pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Heykellere Zarar Verildiği İddiası

18.12.2017 - 11:33, Güncelleme: 18.12.2017 - 11:33
 

Eskişehir'de Heykellere Zarar Verildiği İddiası

Tepebaşı ilçesinde parktaki 5 heykele zarar verdiği öne sürülen zanlı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde parktaki 5 heykele zarar verdiği öne sürülen zanlı yakalandı.Alınan bilgiye göre, Tepebaşı Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumuna katılan sanatçılarca yapılan ve İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir parka yerleştirilen 5 heykelin tahrip edilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.Polis ekipleri, heykellere zarar veren şüphelinin M.B. (38) olduğunu belirledi.Ekiplerce adresinde gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Tepebaşı ilçesinde parktaki 5 heykele zarar verdiği öne sürülen zanlı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde parktaki 5 heykele zarar verdiği öne sürülen zanlı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Tepebaşı Belediyesince her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Pişmiş Toprak Sempozyumuna katılan sanatçılarca yapılan ve İsmet İnönü Caddesi'ndeki bir parka yerleştirilen 5 heykelin tahrip edilmesi üzerine polis ekipleri çalışma başlattı.

Polis ekipleri, heykellere zarar veren şüphelinin M.B. (38) olduğunu belirledi.

Ekiplerce adresinde gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.