pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Gökyüzü Renklenecek

09.09.2018 - 10:18, Güncelleme: 09.09.2018 - 10:18
 

Eskişehir'de Gökyüzü Renklenecek

Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK'ün yanı sıra yerli ve yabancı akrobasi pilotları, 15-16 Eylül'de "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018"de gösteri sunacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 15-16 Eylül'de "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018" düzenlenecek. Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'nde sabah saatlerinde başlayacak gösterilerde, milli akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile kızı, ülkenin ilk sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk, Hollandalı akrobasi pilotu Frank van Houten, Alman akrobasi pilotu Tim Tibo, ABD'li gösteri pilotu Mark Murphy, İngiliz pilot Bob Pooler ve helikopter pilotu Martin Lovell becerilerini sergileyecek. Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye gösteri şeklinde sunan SOLOTÜRK de izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak. Halka açık ve ücretsiz izlenebilecek "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018"de, öğretmen pilot Oben Oğultarhan "Genel Havacılık Nedir?" konulu söyleşi gerçekleştirecek, pilot Hakan Çetinkaya da "gyrocopter" hakkında merak edilen bilgileri paylaşacak.
Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK'ün yanı sıra yerli ve yabancı akrobasi pilotları, 15-16 Eylül'de "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018"de gösteri sunacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 15-16 Eylül'de "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018" düzenlenecek.

Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi Necati Artan Tesisleri'nde sabah saatlerinde başlayacak gösterilerde, milli akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ile kızı, ülkenin ilk sivil kadın akrobasi pilotu Semin Öztürk, Hollandalı akrobasi pilotu Frank van Houten, Alman akrobasi pilotu Tim Tibo, ABD'li gösteri pilotu Mark Murphy, İngiliz pilot Bob Pooler ve helikopter pilotu Martin Lovell becerilerini sergileyecek.

Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye gösteri şeklinde sunan SOLOTÜRK de izleyenlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Halka açık ve ücretsiz izlenebilecek "Sivrihisar Hava Gösterileri 2018"de, öğretmen pilot Oben Oğultarhan "Genel Havacılık Nedir?" konulu söyleşi gerçekleştirecek, pilot Hakan Çetinkaya da "gyrocopter" hakkında merak edilen bilgileri paylaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.