pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de "Gezegenler" Konseri

Siyaset 04.03.2017 - 10:13, Güncelleme: 04.03.2017 - 10:13
 

Eskişehir'de "Gezegenler" Konseri

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası iş birliğiyle "Gezegenler"...

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası iş birliğiyle "Gezegenler" adlı konser gerçekleştirildi.Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde orkestrayı şef Ender Sakpınar yönetti. Konserin ilk bölümünde viyolonsel sanatçısı Dorukhan Doruk, Franz Joseph Haydn'ın viyolonsel konçertosunu seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şefliğini Cemi'i Can Deliorman'ın yaptığı dünyanın en iyi korolarından biri unvanını alan Devlet Çok Sesli Korosu sanatçıları ile viyolonsel Dorukhan Doruk besteciler F.J.Haydn ve G.Holst’un eserlerini seslendirdi. Haydn ve Holts'un Mars, Venüs, Merkür, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün gezegenleri için besteledikleri eserleri seslendiren orkestra ve sanatçılar, dinleyiciler tarafından alkışlandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası iş birliğiyle "Gezegenler"...

ESKİŞEHİR (AA) - Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Çok Sesli Korosu ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası iş birliğiyle "Gezegenler" adlı konser gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde orkestrayı şef Ender Sakpınar yönetti.

Konserin ilk bölümünde viyolonsel sanatçısı Dorukhan Doruk, Franz Joseph Haydn'ın viyolonsel konçertosunu seslendirdi. Konserin ikinci bölümünde ise Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ve Şefliğini Cemi'i Can Deliorman'ın yaptığı dünyanın en iyi korolarından biri unvanını alan Devlet Çok Sesli Korosu sanatçıları ile viyolonsel Dorukhan Doruk besteciler F.J.Haydn ve G.Holst’un eserlerini seslendirdi.

Haydn ve Holts'un Mars, Venüs, Merkür, Jüpiter, Satürn, Uranüs, Neptün gezegenleri için besteledikleri eserleri seslendiren orkestra ve sanatçılar, dinleyiciler tarafından alkışlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.