pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de "Genç Solistler Konseri"

Siyaset 16.05.2017 - 14:38, Güncelleme: 16.05.2017 - 14:38
 

Eskişehir'de "Genç Solistler Konseri"

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında "Genç Solistler Konseri" ile sahne alacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Genç Solistler Konseri" ile sanatseverlerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlüğünce Türkiye'deki yetenekli geçlerin keşfedilmesi amacıyla belirli enstrüman dallarında becerilerini sergilemeleri öngörülerek yapılan yarışmada başarılı olan müzisyenlerden oluşan "Genç Solistler Konseri" ekibi, 19 Mayıs günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kültür Sarayı'nda izleyicileriyle bir araya gelecek. Atatürk'ün sevdiği eserlerin seslendirileceği gecede orkestra şefliğini Işın Metin üstlenirken, Naime Serenad Bayraktar, Beliz Güney, Emre Türktopu, Emirhan Serin, Mustafa Orkun Pala, Sıla Şentürk, Zeynep Bilgesu Bozkaplan, Görkem Çiçek, Kayahan Karaca ve Sofiko Tchumburıdze performanslarını sergileyecek.
Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında "Genç Solistler Konseri" ile sahne alacak

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında "Genç Solistler Konseri" ile sanatseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlüğünce Türkiye'deki yetenekli geçlerin keşfedilmesi amacıyla belirli enstrüman dallarında becerilerini sergilemeleri öngörülerek yapılan yarışmada başarılı olan müzisyenlerden oluşan "Genç Solistler Konseri" ekibi, 19 Mayıs günü saat 20.00'de Büyükşehir Belediyesi Kültür Sarayı'nda izleyicileriyle bir araya gelecek.

Atatürk'ün sevdiği eserlerin seslendirileceği gecede orkestra şefliğini Işın Metin üstlenirken, Naime Serenad Bayraktar, Beliz Güney, Emre Türktopu, Emirhan Serin, Mustafa Orkun Pala, Sıla Şentürk, Zeynep Bilgesu Bozkaplan, Görkem Çiçek, Kayahan Karaca ve Sofiko Tchumburıdze performanslarını sergileyecek.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.