pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Gasp Operasyonu

10.01.2019 - 09:03, Güncelleme: 10.01.2019 - 09:03
 

Eskişehir'de Gasp Operasyonu

Kentte gasp, kapkaç ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli polisin düzenlediği operasyonla yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de gasp, kapkaç ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Eskibağlar, Güllük ve Hoşnudiye mahallelerinde meydana gelen otomobillerden hırsızlık, gasp ve kapkaç olayları ile ilgili çalışma başlattı. Ekipler, bölgede yaptığı arama ve incelemelerde olayın şüphelisinin Hayrettin Ç. olduğunu belirledi. Zanlı, kent merkezinde bir eve düzenlenen operasyonda yakalandı.
Kentte gasp, kapkaç ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli polisin düzenlediği operasyonla yakaladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de gasp, kapkaç ve otomobillerden hırsızlık yaptığı iddia edilen şüpheli polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Eskibağlar, Güllük ve Hoşnudiye mahallelerinde meydana gelen otomobillerden hırsızlık, gasp ve kapkaç olayları ile ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, bölgede yaptığı arama ve incelemelerde olayın şüphelisinin Hayrettin Ç. olduğunu belirledi. Zanlı, kent merkezinde bir eve düzenlenen operasyonda yakalandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.