pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Soruşturması

21.11.2016 - 10:03, Güncelleme: 21.11.2016 - 10:03
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Soruşturması

Gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye gönderildi. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 15 Kasım'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan, daha önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğündeki görevlerinden uzaklaştırılan 1'i kadın 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.
Gözaltına alınan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmada gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 15 Kasım'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda yakalanan, daha önce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğündeki görevlerinden uzaklaştırılan 1'i kadın 4 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.