pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Operasyonu

03.01.2018 - 09:43, Güncelleme: 03.01.2018 - 09:43
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Operasyonu

Hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan bir iş adamı yakalandı.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı L.A, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.Zanlının evinde yapılan aramada bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.Şüphelinin işlemlerinin ardından İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.
Hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında aranan bir iş adamı yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan iş adamı L.A, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlının evinde yapılan aramada bir ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Şüphelinin işlemlerinin ardından İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.