pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Operasyonu

30.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 30.12.2017 - 10:58
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Operasyonu

KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, hakkında yakalama kararı bulunan zanlının yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlenen adrese operasyon düzenledi.Operasyonda, KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalışan S.B. gözaltına alındı.Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalıştığı iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, hakkında yakalama kararı bulunan zanlının yakalanması için İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, KHK ile kapatılan okullarda yönetici ve öğretmen olarak çalışan S.B. gözaltına alındı.

Zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.