pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Fetö/pdy Davası

04.07.2017 - 17:53, Güncelleme: 04.07.2017 - 17:53
 

Eskişehir'de Fetö/pdy Davası

"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu yargılanan 6 eski adliye çalışanının tahliye talebi reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan tutuklu 6 eski adliye çalışanının yargılanmasına devam edildi. Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar İbrahim Er, Ahmet Saraç, Fatih Doğan, Sadi Erdal, Evren Yalçınkaya ve Mustafa Çıtaman ile avukatları hazır bulundu. Duruşmada savunma yapan sanıklar, dosyada bulunan kapsamlı raporlardaki örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanımı ile ilgili mahkeme heyetine suçsuz olduklarını belirterek, bu programı kullanmadıklarını savundu.Üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye talebinde bulundu. Sanıkların mevcut halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 12 Eylül'e erteledi.
"Silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklu yargılanan 6 eski adliye çalışanının tahliye talebi reddedildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında dava açılan tutuklu 6 eski adliye çalışanının yargılanmasına devam edildi.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuklu sanıklar İbrahim Er, Ahmet Saraç, Fatih Doğan, Sadi Erdal, Evren Yalçınkaya ve Mustafa Çıtaman ile avukatları hazır bulundu.

Duruşmada savunma yapan sanıklar, dosyada bulunan kapsamlı raporlardaki örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullanımı ile ilgili mahkeme heyetine suçsuz olduklarını belirterek, bu programı kullanmadıklarını savundu.

Üzerlerine atılı suçlamaları kabul etmeyen sanıklar, tahliye talebinde bulundu.

Sanıkların mevcut halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 12 Eylül'e erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.