pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Fetö Davası

11.12.2018 - 13:58, Güncelleme: 11.12.2018 - 13:58
 

Eskişehir'de Fetö Davası

FETÖ üyesi oldukları ileri sürülen 7 sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddia edilen 7 tutuksuz sanığın yargılanması sürüyor. 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına, görevinden açığa alınan ve ihraç edilenlerin de arasında bulunduğu sanık 7 öğretmen ile avukatları katıldı. Suçlamaları reddeden sanıklar, beraat talebinde bulundu. Zaman gazetesi abonesi sanık İlknur Y, savunmasında, "Öğretmen olduğum için takip ediyordum. Terör örgütü üyesi değilim." ifadesini kullandı. Sanıklardan Ekrem F. ise örgüt ile hiçbir bağının olmadığını ileri sürerek, "Ben bir şehit ağabeyiyim. Bu ülke için şehit düşmüş birinin ağabeyinin, bu vatana ihanet etmesi mümkün değil." diye konuştu. Sanıklardan Ertuğrul G. ise FETÖ'nün hain bir yapı olduğunu anlayamadığını ifade etti. Mahkeme heyeti, duruşmayı 10 Ocak'a erteledi.
FETÖ üyesi oldukları ileri sürülen 7 sanığın yargılanmasına devam edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi oldukları iddia edilen 7 tutuksuz sanığın yargılanması sürüyor.

2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına, görevinden açığa alınan ve ihraç edilenlerin de arasında bulunduğu sanık 7 öğretmen ile avukatları katıldı.

Suçlamaları reddeden sanıklar, beraat talebinde bulundu.

Zaman gazetesi abonesi sanık İlknur Y, savunmasında, "Öğretmen olduğum için takip ediyordum. Terör örgütü üyesi değilim." ifadesini kullandı.

Sanıklardan Ekrem F. ise örgüt ile hiçbir bağının olmadığını ileri sürerek, "Ben bir şehit ağabeyiyim. Bu ülke için şehit düşmüş birinin ağabeyinin, bu vatana ihanet etmesi mümkün değil." diye konuştu.

Sanıklardan Ertuğrul G. ise FETÖ'nün hain bir yapı olduğunu anlayamadığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, duruşmayı 10 Ocak'a erteledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.