pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

03.04.2017 - 16:58, Güncelleme: 03.04.2017 - 16:58
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık İddiası

Turizm şirketi çalışanının, 114 kişiyi umre organizasyonu bahanesiyle dolandırarak 125 bin 400 dolar aldığı öne sürüldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir turizm şirketi çalışanının, 114 kişiyi umreye götürme bahanesiyle dolandırdığı iddia edildi.İddiaya göre, kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen 114 kişiden umre organizasyonu için bin yüzer dolar alan turizm şirketi çalışanı V.D. bir süre sonra işten ayrıldı.Zanlı V.D'ye ulaşamayan mağdurlar, dolandırıldıkları iddiasıyla cumhuriyet savcılığına müracaatta bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Turizm şirketi çalışanının, 114 kişiyi umre organizasyonu bahanesiyle dolandırarak 125 bin 400 dolar aldığı öne sürüldü

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir turizm şirketi çalışanının, 114 kişiyi umreye götürme bahanesiyle dolandırdığı iddia edildi.

İddiaya göre, kutsal toprakları ziyaret etmek isteyen 114 kişiden umre organizasyonu için bin yüzer dolar alan turizm şirketi çalışanı V.D. bir süre sonra işten ayrıldı.

Zanlı V.D'ye ulaşamayan mağdurlar, dolandırıldıkları iddiasıyla cumhuriyet savcılığına müracaatta bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.