pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Dolandırıcılık Davasında Karar

28.12.2018 - 20:43, Güncelleme: 28.12.2018 - 20:43
 

Eskişehir'de Dolandırıcılık Davasında Karar

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, firmalara karşılıksız çek kestikleri iddiasıyla haklarında dava açılan tutuksuz 4 sanıktan birine 9 yıl hapis ve 277...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, firmalara karşılıksız çek kestikleri iddiasıyla haklarında dava açılan tutuksuz 4 sanıktan birine 9 yıl hapis ve 277 bin lira adli para cezası verildi, 3 sanık berat etti. Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuksuz sanıklardan Bekir V ile mağdur Atanur Bayrak hazır bulundu, diğer 3 sanık ise katılmadı.Tutuksuz sanık Bekir V, suçlamaları reddederek beraatini istedi.Mahkeme heyeti, "nitelikli dolandırıcılık" suçunu işlediği kanaatine vardığı sanık İbrahim Kahraman'ı 9 yıl hapis ve 277 bin lira para cezasına çarptırdı.Mahkeme, 3 sanığın ise beraatına hükmetti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, firmalara karşılıksız çek kestikleri iddiasıyla haklarında dava açılan tutuksuz 4 sanıktan birine 9 yıl hapis ve 277...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, firmalara karşılıksız çek kestikleri iddiasıyla haklarında dava açılan tutuksuz 4 sanıktan birine 9 yıl hapis ve 277 bin lira adli para cezası verildi, 3 sanık berat etti.

Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada, tutuksuz sanıklardan Bekir V ile mağdur Atanur Bayrak hazır bulundu, diğer 3 sanık ise katılmadı.

Tutuksuz sanık Bekir V, suçlamaları reddederek beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, "nitelikli dolandırıcılık" suçunu işlediği kanaatine vardığı sanık İbrahim Kahraman'ı 9 yıl hapis ve 277 bin lira para cezasına çarptırdı.

Mahkeme, 3 sanığın ise beraatına hükmetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.