pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Deprem Tatbikatı

30.04.2019 - 13:24, Güncelleme: 30.04.2019 - 13:24
 

Eskişehir'de Deprem Tatbikatı

Kentte bazı kurum ve kuruluşların ekiplerinin katıldığı tatbikatta, senaryo gereği 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliğince kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı deprem tatbikatı düzenlendi.Gündoğdu Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda önceden fabrika olarak kullanılan arazide planlı, haberli, sıkıştırılmış zamanlı organize edilen tatbikatta yerel düzey 26 hizmet grubu yer aldı.Senaryo gereği Tepebaşı ilçesi Emirceoğlu Mahallesi'nde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından yaşananlar ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sergilendi.Tatbikatta, enkaz altında kalan yaralıların kurtarılmasının yanı sıra bu kişilerin Türk Hava Kuvvetlerine ait helikopter ve ambulanslarla belirlenen hastanelere sevkleri başarıyla gerçekleştirildi.Etkinliğe, Eskişehir Vali Vekili Bekir Şahin Tütüncü, Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral İmdat Bahri Biber, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürlerinin yanı sıra çok sayıda arama ve kurtarma görevlisi katıldı.
Kentte bazı kurum ve kuruluşların ekiplerinin katıldığı tatbikatta, senaryo gereği 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları yapıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valiliğince kamu kurum ve kuruluşlarının katıldığı deprem tatbikatı düzenlendi.

Gündoğdu Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda önceden fabrika olarak kullanılan arazide planlı, haberli, sıkıştırılmış zamanlı organize edilen tatbikatta yerel düzey 26 hizmet grubu yer aldı.

Senaryo gereği Tepebaşı ilçesi Emirceoğlu Mahallesi'nde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından yaşananlar ve kurtarma ekiplerinin çalışmaları sergilendi.

Tatbikatta, enkaz altında kalan yaralıların kurtarılmasının yanı sıra bu kişilerin Türk Hava Kuvvetlerine ait helikopter ve ambulanslarla belirlenen hastanelere sevkleri başarıyla gerçekleştirildi.

Etkinliğe, Eskişehir Vali Vekili Bekir Şahin Tütüncü, Garnizon Komutan Vekili Tuğgeneral İmdat Bahri Biber, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürlerinin yanı sıra çok sayıda arama ve kurtarma görevlisi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.