pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Deaş Operasyonu

03.03.2018 - 09:28, Güncelleme: 03.03.2018 - 09:28
 

Eskişehir'de Deaş Operasyonu

Operasyonda, bir Irak uyruklu gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı olduğu öne sürülen Irak uyruklu yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekipleri, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, kent merkezinde önceden belirlenen adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı olduğu iddia edilen Irak uyruklu gözaltına alındı.Zanlının sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
Operasyonda, bir Irak uyruklu gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı olduğu öne sürülen Irak uyruklu yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şubesi ekipleri, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında, kent merkezinde önceden belirlenen adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, terör örgütü DEAŞ ile irtibatlı olduğu iddia edilen Irak uyruklu gözaltına alındı.

Zanlının sorgusunun sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.