pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Deaş Operasyonu

22.09.2017 - 12:48, Güncelleme: 22.09.2017 - 12:48
 

Eskişehir'de Deaş Operasyonu

Yakalanan 2 Irak uyrukludan birinin örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu iddia edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 2 Iraklı gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde daha önceden belirlenen bir eve operasyon düzenledi. Operasyonda, örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu değerlendirilen Irak uyruklu M.A.I. ile yurda kaçak yollardan girdiği belirlenen Iraklı S.A. gözaltına alındı.Zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.
Yakalanan 2 Irak uyrukludan birinin örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu iddia edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 2 Iraklı gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde daha önceden belirlenen bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda, örgütün üst düzey yöneticilerinden olduğu değerlendirilen Irak uyruklu M.A.I. ile yurda kaçak yollardan girdiği belirlenen Iraklı S.A. gözaltına alındı.

Zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.