pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması"

23.11.2017 - 15:08, Güncelleme: 23.11.2017 - 15:08
 

Eskişehir'de "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirildi.Mevcut huzur ve güven ortamının...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirildi.Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ile çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması için polis ekipleri, okullar ve çevresindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamullerinin satışının yapıldığı yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlere yönelik uygulama yaptı.Bu kapsamda kentte 25 internet kafe, 97 büfe, 13 oyun salonu, 68 kahvehane, 8 iddia-ganyan bayi, 17 içkili yer, 36 park-bahçe olmak üzere toplam 264 umuma açık yer denetlendi, 9 işletme hakkında cezai işlem uygulandı.Uygulamada 4 kilo 489 gram açık tütün ile 2 adet açık sigara ele geçirildi. 742 şahısın sorgulandığı ve aranan 6 şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı uygulamada, Türkiye'ye yasal olmayan yollardan giriş yapan 2 yabancı uyruklu kişi ve sokakta çalışan 2 çocuk hakkında idari işlem yapıldı.Öte yandan 61 öğrenci servisi denetlendi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirildi.Mevcut huzur ve güven ortamının...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis tarafından "Çocukların Korunmasına Yönelik Denetim Uygulaması" gerçekleştirildi.

Mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması ile çocukların etkilenebileceği her türlü zararlı faktörlerden uzak tutulması için polis ekipleri, okullar ve çevresindeki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamullerinin satışının yapıldığı yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları gibi yerlere yönelik uygulama yaptı.

Bu kapsamda kentte 25 internet kafe, 97 büfe, 13 oyun salonu, 68 kahvehane, 8 iddia-ganyan bayi, 17 içkili yer, 36 park-bahçe olmak üzere toplam 264 umuma açık yer denetlendi, 9 işletme hakkında cezai işlem uygulandı.

Uygulamada 4 kilo 489 gram açık tütün ile 2 adet açık sigara ele geçirildi.

742 şahısın sorgulandığı ve aranan 6 şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapıldığı uygulamada, Türkiye'ye yasal olmayan yollardan giriş yapan 2 yabancı uyruklu kişi ve sokakta çalışan 2 çocuk hakkında idari işlem yapıldı.

Öte yandan 61 öğrenci servisi denetlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.