pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Cinayet

27.11.2018 - 15:58, Güncelleme: 27.11.2018 - 15:58
 

Eskişehir'de Cinayet

İki gündür kayıp olan market sahibi, aracında silahla öldürülmüş halde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, iki gündür kayıp olan market sahibi, aracında silahla öldürülmüş halde bulundu. Alınan bilgiye göre, kent merkezinde market işleten Mustafa Ulusoy'dan (37) iki gündür haber alamayan yakınları polise başvurdu. Bunun üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Ulusoy'a ait aracın Aşağısöğütönü Mahallesi'nde boş bir arazide olduğunu belirledi. Ulusoy, aracında tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu. Mustafa Ulusoy'un cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İki gündür kayıp olan market sahibi, aracında silahla öldürülmüş halde bulundu

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, iki gündür kayıp olan market sahibi, aracında silahla öldürülmüş halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, kent merkezinde market işleten Mustafa Ulusoy'dan (37) iki gündür haber alamayan yakınları polise başvurdu.

Bunun üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri, Ulusoy'a ait aracın Aşağısöğütönü Mahallesi'nde boş bir arazide olduğunu belirledi.

Ulusoy, aracında tabancayla başına ateş edilerek öldürülmüş halde bulundu.

Mustafa Ulusoy'un cesedi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.