pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Çalıntı Eşya Ve Motosiklet Uygulaması

25.09.2017 - 14:23, Güncelleme: 25.09.2017 - 14:23
 

Eskişehir'de Çalıntı Eşya Ve Motosiklet Uygulaması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından çalıntı eşya ve motosikletlere yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından çalıntı eşya ve motosikletlere yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler Şube müdürlüklerine bağlı 11 ekip, Uluönder Mahallesi'nde daha önceden belirlenen noktalarda, çalıntı eşya ve motosikletlerin bulunmasına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, denetimlerde, 61 kişinin güvenlik sorgulamasını yaparken, 1 yakalamalı, 7 hurdaya ayrılmış, 7 tescilsiz motosikleti trafikten men etti. 20 motosiklet sürücüsüne ise ilgili kanun gereği para cezası uyguladı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından çalıntı eşya ve motosikletlere yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi.Alınan bilgiye göre,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polis ekipleri tarafından çalıntı eşya ve motosikletlere yönelik asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik ve Önleyici Hizmetler Şube müdürlüklerine bağlı 11 ekip, Uluönder Mahallesi'nde daha önceden belirlenen noktalarda, çalıntı eşya ve motosikletlerin bulunmasına yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, denetimlerde, 61 kişinin güvenlik sorgulamasını yaparken, 1 yakalamalı, 7 hurdaya ayrılmış, 7 tescilsiz motosikleti trafikten men etti. 20 motosiklet sürücüsüne ise ilgili kanun gereği para cezası uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.