pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Buzağı Kurtarma Operasyonu

21.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 21.04.2019 - 11:48
 

Eskişehir'de Buzağı Kurtarma Operasyonu

Yaklaşık 10 metrelik lüle taşı maden kuyusuna düşen buzağı, 6 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 10 metrelik lüle taşı maden kuyusuna düşen buzağı, 6 saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.Alınan bilgiye göre, Karatepe Mahallesi'nde yaşayan Durmuş Özgün, büyükbaş hayvanlarını meraya çıkarmak üzere çobana teslim etti. Akşam saatlerine kadar otlayan hayvanlar, lületaşı maden ocaklarının bulunduğu bölgeye geldi. Bu sırada yumuşak toprak zeminin kayması sonucu bir buzağı, yaklaşık 10 metre derinliğindeki terk edilmiş lüle taşı maden kuyusuna düştü.Buzağı sahibi Özgün'ün ihbarı üzerine olay yerine gelen AKUT, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaklaşık 6 saat süren çalışma sonunda buzağı bulunduğu yerden kurtardı.
Yaklaşık 10 metrelik lüle taşı maden kuyusuna düşen buzağı, 6 saatlik çalışması sonucu kurtarıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 10 metrelik lüle taşı maden kuyusuna düşen buzağı, 6 saatlik çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.

Alınan bilgiye göre, Karatepe Mahallesi'nde yaşayan Durmuş Özgün, büyükbaş hayvanlarını meraya çıkarmak üzere çobana teslim etti. Akşam saatlerine kadar otlayan hayvanlar, lületaşı maden ocaklarının bulunduğu bölgeye geldi.

Bu sırada yumuşak toprak zeminin kayması sonucu bir buzağı, yaklaşık 10 metre derinliğindeki terk edilmiş lüle taşı maden kuyusuna düştü.

Buzağı sahibi Özgün'ün ihbarı üzerine olay yerine gelen AKUT, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Eskişehir Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yaklaşık 6 saat süren çalışma sonunda buzağı bulunduğu yerden kurtardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.