pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga

14.08.2017 - 13:28, Güncelleme: 14.08.2017 - 13:28
 

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga

Tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan Irak uyruklu kişi, yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan Irak uyruklu kişi, yaralandı. Irak uyruklu Hayder Abeh Saleh Al-Saedi, Amerika'ya gitmek için yaptığı başvurusunu duyan arkadaşı Waleed Hasım Taha Al-Rubaye tarafından bıçakla yaralandı. Alınan bilgiye göre, Tunalı Mahallesi Kumal Sokak'taki bir evde yaşayan Irak uyruklu Waleed Hasım Taha Al-Rubaye (28) ve kardeşi Ali Hashim Taha Al-Rubaye ile Hayder Abeh Saleh Al-Saedi (30) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Waleed Hasım Taha Al-Rubaye, Al-Saedi'yi bıçakla yaraladı.Yaralı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Al-Rubaye kardeşler ise gözaltına alındı. Hayder Abeh Saleh Al-Saedi'nin ABD'ye gitmek için bir süre önce başvuruda bulunduğu, konsolosluktan 3 kez aranmasına rağmen bu durumu Al-Rubaye kardeşlere söylemediği, kavganın bu yüzden çıktığı öğrenildi.
Tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan Irak uyruklu kişi, yaralandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, tartıştığı arkadaşı tarafından bıçaklanan Irak uyruklu kişi, yaralandı.

Irak uyruklu Hayder Abeh Saleh Al-Saedi, Amerika'ya gitmek için yaptığı başvurusunu duyan arkadaşı Waleed Hasım Taha Al-Rubaye tarafından bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tunalı Mahallesi Kumal Sokak'taki bir evde yaşayan Irak uyruklu Waleed Hasım Taha Al-Rubaye (28) ve kardeşi Ali Hashim Taha Al-Rubaye ile Hayder Abeh Saleh Al-Saedi (30) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Waleed Hasım Taha Al-Rubaye, Al-Saedi'yi bıçakla yaraladı.

Yaralı, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Al-Rubaye kardeşler ise gözaltına alındı.

Hayder Abeh Saleh Al-Saedi'nin ABD'ye gitmek için bir süre önce başvuruda bulunduğu, konsolosluktan 3 kez aranmasına rağmen bu durumu Al-Rubaye kardeşlere söylemediği, kavganın bu yüzden çıktığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.