pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

13.01.2019 - 13:58, Güncelleme: 13.01.2019 - 13:58
 

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 3 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Onarıcı Sokak'ta O.C. ile Ş.Ö....

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Onarıcı Sokak'ta O.C. ile Ş.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu O.C. üzerinde taşıdığı bıçakla önce Ş.Ö'yü omzundan, V.G'yi bacağından yaraladı. Kavga sırasında şüpheli O.C. de bıçakla elinden yaralandı. Yaralanan üç kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre ve Şehir Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan üç kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Onarıcı Sokak'ta O.C. ile Ş.Ö....

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada üç kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Onarıcı Sokak'ta O.C. ile Ş.Ö. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu O.C. üzerinde taşıdığı bıçakla önce Ş.Ö'yü omzundan, V.G'yi bacağından yaraladı. Kavga sırasında şüpheli O.C. de bıçakla elinden yaralandı.

Yaralanan üç kişi, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yunus Emre ve Şehir Hastanelerine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan üç kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.