pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

23.07.2017 - 12:38, Güncelleme: 23.07.2017 - 12:38
 

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 2 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.Cumhuriyet Mahallesi Altaylı Sokak'ta yürüyen Hikmet K. ve arkadaşı İbrahim...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.Cumhuriyet Mahallesi Altaylı Sokak'ta yürüyen Hikmet K. ve arkadaşı İbrahim İ. ile 15 kişilik grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hikmet K. ile İbrahim İ, bıçakla yaralandı. Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.Kavganın ardından kaçan şüphelilerden İ.C.P, M.K, D.E ve A.O.G, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.Cumhuriyet Mahallesi Altaylı Sokak'ta yürüyen Hikmet K. ve arkadaşı İbrahim...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Cumhuriyet Mahallesi Altaylı Sokak'ta yürüyen Hikmet K. ve arkadaşı İbrahim İ. ile 15 kişilik grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Hikmet K. ile İbrahim İ, bıçakla yaralandı.

Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kavganın ardından kaçan şüphelilerden İ.C.P, M.K, D.E ve A.O.G, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince yakalandı.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.