pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

28.07.2017 - 11:13, Güncelleme: 28.07.2017 - 11:13
 

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, yakında düğünü olacak Barış A. (25), arkadaşları...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, yakında düğünü olacak Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail P. (27) ile bir yakınlarına davetiye vermek için Erenköy Mahallesi'ne geldi. Bu sırada Barış A, sokakta park halindeki bir kamyonun arkasına gidip idrarını yaptı. Evinin balkonundan bu durumu gören Cengiz A. (49) oğlu L.A. (16) ile aşağıya inip Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. ile tartışmaya başladı.Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan İsmail P, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan diğer iki kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.Gözaltına alınan baba oğul Cengiz A. ve L.A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.İddiaya göre, yakında düğünü olacak Barış A. (25), arkadaşları...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

İddiaya göre, yakında düğünü olacak Barış A. (25), arkadaşları Mustafa Ç. (25) ve İsmail P. (27) ile bir yakınlarına davetiye vermek için Erenköy Mahallesi'ne geldi. Bu sırada Barış A, sokakta park halindeki bir kamyonun arkasına gidip idrarını yaptı.

Evinin balkonundan bu durumu gören Cengiz A. (49) oğlu L.A. (16) ile aşağıya inip Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Barış A, Mustafa Ç. ve İsmail P. bıçakla yaralandı. Ağır yaralanan İsmail P, kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralanan diğer iki kişinin ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Gözaltına alınan baba oğul Cengiz A. ve L.A'nın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.