pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

20.07.2017 - 14:58, Güncelleme: 20.07.2017 - 14:58
 

Eskişehir'de Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kent merkezindeki bir parkta iki grup arasında "küfür etme" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı - Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi'ndeki bir parkta oturan Osman Uygurlu (16) ve kuzeni Davut Uygurlu (18) ile K.A. (17), R.A. (17), Y.A. (18), A.U. (15) ve K.Y. (14), arasında "küfür etme" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Osman ve Davut Uygurlu bıçaklanarak yaralandı. Ağır yaralanan Osman Uygurlu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, kuzeni Davut Uygurlu ise Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.Osman Uygurlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Davut Uygurlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.Gözaltına alınan şüpheliler, K.A, R.A, Y.A, A.U. ve K.Y'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Kent merkezindeki bir parkta iki grup arasında "küfür etme" nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı - Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Büyükdere Mahallesi'ndeki bir parkta oturan Osman Uygurlu (16) ve kuzeni Davut Uygurlu (18) ile K.A. (17), R.A. (17), Y.A. (18), A.U. (15) ve K.Y. (14), arasında "küfür etme" nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu Osman ve Davut Uygurlu bıçaklanarak yaralandı. Ağır yaralanan Osman Uygurlu Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, kuzeni Davut Uygurlu ise Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Osman Uygurlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Davut Uygurlu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, K.A, R.A, Y.A, A.U. ve K.Y'nin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.