pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Asayiş Uygulamaları

23.03.2017 - 17:08, Güncelleme: 23.03.2017 - 17:08
 

Eskişehir'de Asayiş Uygulamaları

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında, 15 gram bonzai, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet ele geçirildi.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında, 15 gram bonzai, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet ele geçirildi.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edilen olaylarda, ''Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak'' suçu şüphelisi 1 kişi yakalandı, bu kişinin üzerinde ise 15 gram bonzai ele geçirildi.Ekiplerin müdahale ettiği diğer olaylarda, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet bulunurken 7 kişiye ilgili kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.Son bir haftada bin 795 kişi ve 444 aracı sorgulayan polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 36 kişiye işlem uyguladı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında, 15 gram bonzai, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet ele geçirildi.Alınan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de yapılan asayiş uygulamalarında, 15 gram bonzai, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından müdahale edilen olaylarda, ''Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak'' suçu şüphelisi 1 kişi yakalandı, bu kişinin üzerinde ise 15 gram bonzai ele geçirildi.

Ekiplerin müdahale ettiği diğer olaylarda, 3 ruhsatsız tabanca, 89 adet fişek ve 3 kesici alet bulunurken 7 kişiye ilgili kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldı.

Son bir haftada bin 795 kişi ve 444 aracı sorgulayan polis ekipleri, çeşitli suçlardan aranan 36 kişiye işlem uyguladı.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.