pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Asayiş

16.11.2016 - 16:18, Güncelleme: 16.11.2016 - 16:18
 

Eskişehir'de Asayiş

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 4 günde yapılan asayiş denetimlerinde 28 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ele geçirilirken, bazı suçlardan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 4 günde yapılan asayiş denetimlerinde 28 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ele geçirilirken, bazı suçlardan aranan kişilere de işlem yapıldı.Alınan bilgiye göre, polisin yaptığı çalışmalarda, ''Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak'' suçundan aranan 19 kişi yakalandı. Bu kişilerin üzerinde yapılan aramalarda ise 8 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap bulundu. Emniyet güçlerinin müdahale ettiği olaylarda da 2 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 3 kurusıkı tabanca ele geçirildi. Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 26 kişiye de işlem yapıldı.Yol denetimlerinde de eksiği bulunan 10 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 4 günde yapılan asayiş denetimlerinde 28 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ele geçirilirken, bazı suçlardan...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de son 4 günde yapılan asayiş denetimlerinde 28 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap ele geçirilirken, bazı suçlardan aranan kişilere de işlem yapıldı.

Alınan bilgiye göre, polisin yaptığı çalışmalarda, ''Kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak'' suçundan aranan 19 kişi yakalandı. Bu kişilerin üzerinde yapılan aramalarda ise 8 gram bonzai, 8 gram esrar, 15 uyuşturucu hap bulundu.

Emniyet güçlerinin müdahale ettiği olaylarda da 2 ruhsatsız tabanca, 3 av tüfeği, 2 pompalı tüfek, 3 kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 26 kişiye de işlem yapıldı.

Yol denetimlerinde de eksiği bulunan 10 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı.






Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.