pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de Asansör Düştü: 5 Yaralı

24.02.2019 - 14:23, Güncelleme: 24.02.2019 - 14:23
 

Eskişehir'de Asansör Düştü: 5 Yaralı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir apartmanda bindikleri asansörün boşluğa düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Dönemeç...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir apartmanda bindikleri asansörün boşluğa düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Dönemeç Sokak'taki bir eve misafirliğe giden M.D. (42), Z.G. (40), M.Y. (51), T.N.Y. (6) ile A.G. (32), apartmanın 2. katındaki asansöre bindi. Hareket halindeki asansörün kabininin bir süre sonra henüz bilinmeyen nedenle zemine düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı.Apartman sakinlerinin ve çevredeki vatandaşların yardımıyla asansörden çıkan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir apartmanda bindikleri asansörün boşluğa düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Dönemeç...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de bir apartmanda bindikleri asansörün boşluğa düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Dönemeç Sokak'taki bir eve misafirliğe giden M.D. (42), Z.G. (40), M.Y. (51), T.N.Y. (6) ile A.G. (32), apartmanın 2. katındaki asansöre bindi.

Hareket halindeki asansörün kabininin bir süre sonra henüz bilinmeyen nedenle zemine düşmesi sonucu 5 kişi yaralandı.

Apartman sakinlerinin ve çevredeki vatandaşların yardımıyla asansörden çıkan yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince kaldırıldıkları Eskişehir Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.