pendik escort bayan
ak

Eskişehir'de 3 Hırsızlık Zanlısı Suçüstü Yakalandı

15.10.2018 - 13:43, Güncelleme: 15.10.2018 - 13:43
 

Eskişehir'de 3 Hırsızlık Zanlısı Suçüstü Yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 zanlı suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 zanlı suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Erenköy Mahallesi Fezanur Sokak'ta bir eve hırsızlık amacıyla giren 3 kişinin olduğu yönünde ihbar aldı.Bunun üzerine harekete geçen ekipler, M.A, M,Ş. ve İ.E'yi suçüstü yakaladı. Zanlılardan M.A. hakkında gasp suçundan 3 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, M.Ş'nin ise hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.Zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, levye, tornavida, satır, kar maskesi, eldiven, kerpeten ve birbirleriyle haberleşmekte kullandıkları 2 telsiz ele geçirildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 zanlı suçüstü yakalandı. Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 3 zanlı suçüstü yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Erenköy Mahallesi Fezanur Sokak'ta bir eve hırsızlık amacıyla giren 3 kişinin olduğu yönünde ihbar aldı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, M.A, M,Ş. ve İ.E'yi suçüstü yakaladı. Zanlılardan M.A. hakkında gasp suçundan 3 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu, M.Ş'nin ise hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi.

Zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, levye, tornavida, satır, kar maskesi, eldiven, kerpeten ve birbirleriyle haberleşmekte kullandıkları 2 telsiz ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.