pendik escort bayan
ak

Eskişehir Valisi Çakacak'tan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

23.09.2017 - 23:08, Güncelleme: 23.09.2017 - 23:08
 

Eskişehir Valisi Çakacak'tan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyaret

İl Emniyet Müdürü Dinç'i ziyaret eden Çakacak, kent genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'i ziyaret etti. Vali Çakacak, İl Emniyet Müdürlüğünce kentin asayiş ve güvenliğine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Dinç ve ilgili emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinden bilgi aldı.Ziyarette konuşan Çakacak, sanayisi, ekonomisi, turizmi, kültürel zenginlikleri ve kaliteli eğitim anlayışıyla Eskişehir'in bölgede cazibe merkezi haline geldiğini belirterek bunun yanında halkın huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmeleri için emniyet mensuplarının fedakar ve özverili çalışmalar yaptığını söyledi.İl Emniyet Müdürü Dinç ve diğer yetkililere verdikleri bilgiler için teşekkür eden Vali Çakacak, şunları kaydetti:"Emniyet güçlerimize bağlı personelimiz, vatandaşlarımızın huzur, güven ve sükunet içerisinde hayatlarını devam ettirmeleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar. İlimizdeki bu huzur ve güven ortamını sağlayan emniyet güçlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."
İl Emniyet Müdürü Dinç'i ziyaret eden Çakacak, kent genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik çalışmaları hakkında bilgi aldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç'i ziyaret etti.

Vali Çakacak, İl Emniyet Müdürlüğünce kentin asayiş ve güvenliğine yönelik yapılan çalışmalar hakkında Dinç ve ilgili emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürlerinden bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Çakacak, sanayisi, ekonomisi, turizmi, kültürel zenginlikleri ve kaliteli eğitim anlayışıyla Eskişehir'in bölgede cazibe merkezi haline geldiğini belirterek bunun yanında halkın huzur ve güven içerisinde hayatlarını devam ettirmeleri için emniyet mensuplarının fedakar ve özverili çalışmalar yaptığını söyledi.

İl Emniyet Müdürü Dinç ve diğer yetkililere verdikleri bilgiler için teşekkür eden Vali Çakacak, şunları kaydetti:

"Emniyet güçlerimize bağlı personelimiz, vatandaşlarımızın huzur, güven ve sükunet içerisinde hayatlarını devam ettirmeleri için mesai mefhumu gözetmeden çalışıyorlar. İlimizdeki bu huzur ve güven ortamını sağlayan emniyet güçlerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.