pendik escort bayan
ak

Eskişehir Ticaret Odası'ndan Bbp'ye Ziyaret

16.07.2018 - 16:28, Güncelleme: 16.07.2018 - 16:28
 

Eskişehir Ticaret Odası'ndan Bbp'ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici:"Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım." dedi.Parti genel merkezinde, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyeti kabul eden Destici, Türkiye'nin 24 Haziran'da ilk defa, hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili genel seçimlerini birlikte yaşadığını belirterek, yeni sistemin, ülkenin güçlü ve istikrarlı bir şekilde yürümesine olanak sağlayacağını söyledi."35 sene içerisinde temsilde adaletin en yüksek olarak sağlandığı meclis tablosuyla karşı karşıyayız. Çünkü yüksek barajdan dolayı pek çok oy boşa gidiyordu. Yasalarla birlikte resmi olarak baraj kalkmasa da fiili olarak kalmış oldu." diyen Destici, bu durumun demokrasiye önemli katkıları olabileceğine inandığını dile getirdi. Yeni projelerin de hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Destici, "Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım. Şu anda en büyük problemimiz, terörle birlikte ekonomi olarak gözüküyor. Ekonomiyi aşmamız için de gerekli olan şey üretim, istihdam ve tasarruf. Bunu sağlamamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.- "Eskişehir'in 10 şehir arasında girmesini istiyoruz"Eskişehir'in üreten bir şehir olduğunu belirten Destici, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e şehre katkıları ve çalışmaları için teşekkür etti.Destici, Eskişehir'in sanayi ve ticaret alanında büyük bir şehir olduğuna dikkati çekerek, "Eskişehir'in eski günlerinde olduğu gibi Türkiye'nin sanayi alanındaki ilk 10 şehri arasına girmesini istiyoruz. Eskişehir'in bunu yapabilecek kapasitesi var." dedi.- Güler: "Kentler de ülkeler gibi kendi içerisinde rekabet halinde"Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise Destici'yi tebrik ederek, seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.Güler, Destici Ankara milletvekili olsa da, Eskişehirlinin, kendisini Eskişehir milletvekili olarak gördüğünü belirterek, şunları söyledi:"Kentler de ülkeler gibi kendi içerisinde rekabet halinde. Böyle bir durumda kente önemli katkılar sağlayacağınızı düşünüyoruz. Şehrimizin bundan sonraki süreçte sizlerden ve vekillerimizden önemli beklentileri var. Kentin aktörleri olarak bizler Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz."
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici:"Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım"

ANKARA (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım." dedi.

Parti genel merkezinde, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve beraberindeki heyeti kabul eden Destici, Türkiye'nin 24 Haziran'da ilk defa, hem Cumhurbaşkanlığı hem de milletvekili genel seçimlerini birlikte yaşadığını belirterek, yeni sistemin, ülkenin güçlü ve istikrarlı bir şekilde yürümesine olanak sağlayacağını söyledi.

"35 sene içerisinde temsilde adaletin en yüksek olarak sağlandığı meclis tablosuyla karşı karşıyayız. Çünkü yüksek barajdan dolayı pek çok oy boşa gidiyordu. Yasalarla birlikte resmi olarak baraj kalkmasa da fiili olarak kalmış oldu." diyen Destici, bu durumun demokrasiye önemli katkıları olabileceğine inandığını dile getirdi.

Yeni projelerin de hayata geçirilmesi gerektiğini ifade eden Destici, "Türkiye'nin büyümeye ve üretime ihtiyacı var. Hem bölgesinde hem dünyada hak ettiği yere çıkması lazım. Bunun için her şeyden önce birlik olmak lazım. Şu anda en büyük problemimiz, terörle birlikte ekonomi olarak gözüküyor. Ekonomiyi aşmamız için de gerekli olan şey üretim, istihdam ve tasarruf. Bunu sağlamamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

- "Eskişehir'in 10 şehir arasında girmesini istiyoruz"

Eskişehir'in üreten bir şehir olduğunu belirten Destici, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler'e şehre katkıları ve çalışmaları için teşekkür etti.

Destici, Eskişehir'in sanayi ve ticaret alanında büyük bir şehir olduğuna dikkati çekerek, "Eskişehir'in eski günlerinde olduğu gibi Türkiye'nin sanayi alanındaki ilk 10 şehri arasına girmesini istiyoruz. Eskişehir'in bunu yapabilecek kapasitesi var." dedi.

- Güler: "Kentler de ülkeler gibi kendi içerisinde rekabet halinde"

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ise Destici'yi tebrik ederek, seçim sonuçlarının Türkiye'ye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Güler, Destici Ankara milletvekili olsa da, Eskişehirlinin, kendisini Eskişehir milletvekili olarak gördüğünü belirterek, şunları söyledi:

"Kentler de ülkeler gibi kendi içerisinde rekabet halinde. Böyle bir durumda kente önemli katkılar sağlayacağınızı düşünüyoruz. Şehrimizin bundan sonraki süreçte sizlerden ve vekillerimizden önemli beklentileri var. Kentin aktörleri olarak bizler Eskişehir için çalışmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.