pendik escort bayan
ak

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Zeydan:

10.01.2017 - 14:53, Güncelleme: 10.01.2017 - 14:53
 

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Zeydan:

"OSB'deki arazimizde öz kaynaklarımızla inşaatına başladığımız endüstriyel tesisimizin yapımı tamamlandı"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) arazilerilerinde OSB'deki öz kaynaklarıyla inşaatına başladıkları endüstriyel tesisin yapımının tamamlandığını söyledi.Zeydan, ETB Toplantı Salonun'da düzenlediği basın toplantısında, sözlerine gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başladı. Tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesine yönelik yeni politikaların ve desteklemelerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Zeydan şöyle konuştu:"Eskişehir OSB'de arazimizde öz kaynaklarımızla inşaatına başladığımız endüstriyel tesisimizin yapımı tamamlandı. Ruhsat alma aşamasına geldik. En kısa sürede kullanıma açacağız. Beklentimiz bu sektörlerden gelen talep ve önerilerin dikkate alınarak hazırlanacak politikaların bir an önce hayata geçirilmesidir. Tarım ve hayvancılık alanında faaliyette bulunan üreticilerimizin tatminkar gelir elde etmelerini sağlayacak bu ve benzeri yöntemler ülkemizin bu yöndeki üretim potansiyelinin artmasını sağlayacağı gibi köyden kente göç gibi birtakım sosyal sıkıntıların da giderilmesinde etken olacaktır."Zeydan, şehrin tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını ve önceliklerini tespit etmek için göreve geldiklerine dikkati çekerek, "Önceliğimiz, il ekonomisi ve istihdamında çok önemli bir yere sahip hububat ve yağlı tohum üretiminin verim ve kalitesinin yükseltilmesi ve canlı hayvan popülasyonunun artırılmasıdır. Verim bakımından bölgemize göre önemli ölçüde tarımsal verim artışlarına ulaştık, kalitede ise bazı ürünlerde arzulanan kaliteye ulaşmamız ümit vericidir. Ancak buğday üretiminin kalitesinde henüz olması gereken seviyelere gelemedik." yorumunu yaptı.Eskişehir Ticaret Borsasının emtia satış salonu ve seansı bulunan ender borsalardan biri olduğunu aktaran Zeydan, "Eskişehir bölgesinde, çevre il ve ilçelerde hububat ve yağlı tohum üreten çiftçimizin, ürünlerine pazar arama, pazarlama ve ürünlerini satıp satamama diye bir kaygıları bulunmuyor. Borsamız yerleşkelerine satışının sağlanması için getirilen tarım ürünlerinin reel analiz değerleri üzerinden elektronik satış salonumuzda şeffaf olarak alım satımlarını çok kısa süre içinde gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.
"OSB'deki arazimizde öz kaynaklarımızla inşaatına başladığımız endüstriyel tesisimizin yapımı tamamlandı"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Zeydan, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) arazilerilerinde OSB'deki öz kaynaklarıyla inşaatına başladıkları endüstriyel tesisin yapımının tamamlandığını söyledi.

Zeydan, ETB Toplantı Salonun'da düzenlediği basın toplantısında, sözlerine gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak başladı. Tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesine yönelik yeni politikaların ve desteklemelerin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirten Zeydan şöyle konuştu:

"Eskişehir OSB'de arazimizde öz kaynaklarımızla inşaatına başladığımız endüstriyel tesisimizin yapımı tamamlandı. Ruhsat alma aşamasına geldik. En kısa sürede kullanıma açacağız. Beklentimiz bu sektörlerden gelen talep ve önerilerin dikkate alınarak hazırlanacak politikaların bir an önce hayata geçirilmesidir. Tarım ve hayvancılık alanında faaliyette bulunan üreticilerimizin tatminkar gelir elde etmelerini sağlayacak bu ve benzeri yöntemler ülkemizin bu yöndeki üretim potansiyelinin artmasını sağlayacağı gibi köyden kente göç gibi birtakım sosyal sıkıntıların da giderilmesinde etken olacaktır."

Zeydan, şehrin tarım ve hayvancılık sektörünün sorunlarını ve önceliklerini tespit etmek için göreve geldiklerine dikkati çekerek, "Önceliğimiz, il ekonomisi ve istihdamında çok önemli bir yere sahip hububat ve yağlı tohum üretiminin verim ve kalitesinin yükseltilmesi ve canlı hayvan popülasyonunun artırılmasıdır. Verim bakımından bölgemize göre önemli ölçüde tarımsal verim artışlarına ulaştık, kalitede ise bazı ürünlerde arzulanan kaliteye ulaşmamız ümit vericidir. Ancak buğday üretiminin kalitesinde henüz olması gereken seviyelere gelemedik." yorumunu yaptı.

Eskişehir Ticaret Borsasının emtia satış salonu ve seansı bulunan ender borsalardan biri olduğunu aktaran Zeydan, "Eskişehir bölgesinde, çevre il ve ilçelerde hububat ve yağlı tohum üreten çiftçimizin, ürünlerine pazar arama, pazarlama ve ürünlerini satıp satamama diye bir kaygıları bulunmuyor. Borsamız yerleşkelerine satışının sağlanması için getirilen tarım ürünlerinin reel analiz değerleri üzerinden elektronik satış salonumuzda şeffaf olarak alım satımlarını çok kısa süre içinde gerçekleştiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.