pendik escort bayan
ak

Eskişehir Osb'ye Yeni Yatırımlar

18.07.2018 - 16:03, Güncelleme: 18.07.2018 - 16:03
 

Eskişehir Osb'ye Yeni Yatırımlar

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, KOBİ Bölgesindeki firmaların enerji kapasitelerinin artışı yönündeki taleplerini...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, KOBİ Bölgesindeki firmaların enerji kapasitelerinin artışı yönündeki taleplerini yerine getirdi. Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yaptığı yazılı açıklamada, KOBİ Bölgesinde bulunan firmaların Eskişehir sanayisine değer katmaları, daha fazla üretmeleri, büyümeleri için ihtiyaç duydukları enerjiyi kapılarına kadar getirdiklerini kaydetti."Biz sanayiciyiz üreteceğiz, daha fazlasını hiç durmadan daha fazlasını üreteceğiz, kendimiz için değil bu milletin ve devletin bekası için üreteceğiz." ifadesini kullanan Küpeli, şöyle devam etti:"Göreve geldiğimizden bu yana dediğimiz bir şey var: Biz geleceğimiz için çalışıyoruz. Biz bugünü yarını değil gelecek 10 yılımızı, 20 yılımızı hatta 50 yılımızı planlıyoruz. TANAP doğalgazı, KOBİ alanına yapılan ilave elektrik yatırımı ve bunlar gibi birçok yatırım göreve geldiğimiz şu kısa dönemde yaptıklarımıza örnek gösterilebilir. Yapacaklarımız bunlarla bitmiyor. Yaşam Merkezi Projemiz görülecektir ki yeni bir ufku açacak, sadece şehir için değil Türkiye'miz için bir değer olacaktır."Küpeli, KOBİ Bölgesine ilave elektrik yatırımları yaptıklarına işaret ederek, güç artırım talebinde bulunan 14 firmanın alçak gerilim panosuna kadar besleme kablosu çekilip, bağlantı yapıldığını ve istenen güçte enerji sağlandığını ifade etti.Yatırımın bedelinin 1 milyon 653 bin lira olduğunu aktaran Küpeli, "Bu yatırım sadece talepte bulunan 14 sanayi kuruluşumuza değil KOBİ OSB'de bulunan hemen hemen her adaya yüksek gerilim götürülmüştür. Gelecekte olası ilave elektrik enerjisi talepleri çok daha az maliyetle ve kısa zaman içinde sağlanabilecek hale getirilmiştir." değerlendirmesinde bulundu.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, KOBİ Bölgesindeki firmaların enerji kapasitelerinin artışı yönündeki taleplerini...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (OSB) yönetimi, KOBİ Bölgesindeki firmaların enerji kapasitelerinin artışı yönündeki taleplerini yerine getirdi.

Eskişehir OSB Başkanı Nadir Küpeli, yaptığı yazılı açıklamada, KOBİ Bölgesinde bulunan firmaların Eskişehir sanayisine değer katmaları, daha fazla üretmeleri, büyümeleri için ihtiyaç duydukları enerjiyi kapılarına kadar getirdiklerini kaydetti.

"Biz sanayiciyiz üreteceğiz, daha fazlasını hiç durmadan daha fazlasını üreteceğiz, kendimiz için değil bu milletin ve devletin bekası için üreteceğiz." ifadesini kullanan Küpeli, şöyle devam etti:

"Göreve geldiğimizden bu yana dediğimiz bir şey var: Biz geleceğimiz için çalışıyoruz. Biz bugünü yarını değil gelecek 10 yılımızı, 20 yılımızı hatta 50 yılımızı planlıyoruz. TANAP doğalgazı, KOBİ alanına yapılan ilave elektrik yatırımı ve bunlar gibi birçok yatırım göreve geldiğimiz şu kısa dönemde yaptıklarımıza örnek gösterilebilir. Yapacaklarımız bunlarla bitmiyor. Yaşam Merkezi Projemiz görülecektir ki yeni bir ufku açacak, sadece şehir için değil Türkiye'miz için bir değer olacaktır."

Küpeli, KOBİ Bölgesine ilave elektrik yatırımları yaptıklarına işaret ederek, güç artırım talebinde bulunan 14 firmanın alçak gerilim panosuna kadar besleme kablosu çekilip, bağlantı yapıldığını ve istenen güçte enerji sağlandığını ifade etti.

Yatırımın bedelinin 1 milyon 653 bin lira olduğunu aktaran Küpeli, "Bu yatırım sadece talepte bulunan 14 sanayi kuruluşumuza değil KOBİ OSB'de bulunan hemen hemen her adaya yüksek gerilim götürülmüştür. Gelecekte olası ilave elektrik enerjisi talepleri çok daha az maliyetle ve kısa zaman içinde sağlanabilecek hale getirilmiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.