pendik escort bayan
ak

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü İle Müftülük Arasında İşbirliği

23.05.2018 - 14:48, Güncelleme: 23.05.2018 - 14:48
 

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü İle Müftülük Arasında İşbirliği

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile Eskişehir İl Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Orman Bölge Müdürü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile Eskişehir İl Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından imzalanan protokolle 5 yıllık süreyle Eskişehir'deki cami, Kur'an kursu, Müftülük hizmet binalarının bahçelerinin ağaçlandırılması, çevre düzenlemesi yapılması orman teşkilatı tarafından yapılırken müftülük de ağaç ve ormanın önemini anlatacak.Temel, yaptığı açıklamada, ağaçlandırmaya ihtiyacı olan ibadethane ve dini mekanların tespit edilerek fidan dikim mevsimlerinde ağaçlandırılacaklarını belirterek, yıl boyu bakımlarının da yapılacağını kaydetti.İl Müftüsü Bekir Gerek ise, camilerde uygun zamanlarda ağacın, ormanın önemini belirten ve orman yangınlarına dikkati çeken hutbeler vereceklerini bildirdi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile Eskişehir İl Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı. Orman Bölge Müdürü...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ile Eskişehir İl Müftülüğü arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Orman Bölge Müdürü Recep Temel ve İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından imzalanan protokolle 5 yıllık süreyle Eskişehir'deki cami, Kur'an kursu, Müftülük hizmet binalarının bahçelerinin ağaçlandırılması, çevre düzenlemesi yapılması orman teşkilatı tarafından yapılırken müftülük de ağaç ve ormanın önemini anlatacak.

Temel, yaptığı açıklamada, ağaçlandırmaya ihtiyacı olan ibadethane ve dini mekanların tespit edilerek fidan dikim mevsimlerinde ağaçlandırılacaklarını belirterek, yıl boyu bakımlarının da yapılacağını kaydetti.

İl Müftüsü Bekir Gerek ise, camilerde uygun zamanlarda ağacın, ormanın önemini belirten ve orman yangınlarına dikkati çeken hutbeler vereceklerini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.