pendik escort bayan
ak

Eskişehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

16.01.2017 - 19:38, Güncelleme: 16.01.2017 - 19:38
 

Eskişehir Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Gözaltındaki 3 eski polis memurundan 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 eski polis memurundan 2'si tutuklandı, biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından önceki gün Eskişehir, Ankara ve Konya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan İrfan Ş, Servet T. ve Selahattin Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Polis memurluğundan daha önce ihraç edilen şüphelilerden İrfan Ş. ve Servet T. tutuklandı, Selahattin Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Gözaltındaki 3 eski polis memurundan 2'si tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 3 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 eski polis memurundan 2'si tutuklandı, biri adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından önceki gün Eskişehir, Ankara ve Konya'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan İrfan Ş, Servet T. ve Selahattin Ş. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Polis memurluğundan daha önce ihraç edilen şüphelilerden İrfan Ş. ve Servet T. tutuklandı, Selahattin Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.