pendik escort bayan
ak

Eskişehir Komedi Oyunları Festivali

Siyaset 27.09.2016 - 17:03, Güncelleme: 27.09.2016 - 17:03
 

Eskişehir Komedi Oyunları Festivali

ESKİŞEHİR (AA) - Epitoz Görsel Sanatlar ile 1001 Sanat tarafından düzenlenen "Eskişehir Komedi Oyunları Festivali" (EKOF) 3 Ekim'de başlayacak.Zübeyde...

ESKİŞEHİR (AA) - Epitoz Görsel Sanatlar ile 1001 Sanat tarafından düzenlenen "Eskişehir Komedi Oyunları Festivali" (EKOF) 3 Ekim'de başlayacak.Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yapılacak festivalde 5 oyun sahnelenecek. Komedi festivalinin başlangıç oyunu ''Çilekli Turta'' 3 Ekim'de sanatseverlerle buluşacak. ''Tuhaf Bir Pazar Günü'', ''Sevgili Karım'', ''Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden'', ''Her Aşk Biraz Komiktir'' oyunlarının sahneleneceği festival 7 Ekim'de sona erecek.
ESKİŞEHİR (AA) - Epitoz Görsel Sanatlar ile 1001 Sanat tarafından düzenlenen "Eskişehir Komedi Oyunları Festivali" (EKOF) 3 Ekim'de başlayacak.Zübeyde...

ESKİŞEHİR (AA) - Epitoz Görsel Sanatlar ile 1001 Sanat tarafından düzenlenen "Eskişehir Komedi Oyunları Festivali" (EKOF) 3 Ekim'de başlayacak.

Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde yapılacak festivalde 5 oyun sahnelenecek. Komedi festivalinin başlangıç oyunu ''Çilekli Turta'' 3 Ekim'de sanatseverlerle buluşacak.

''Tuhaf Bir Pazar Günü'', ''Sevgili Karım'', ''Aşka Olan Meyilim Senin Yüzünden'', ''Her Aşk Biraz Komiktir'' oyunlarının sahneleneceği festival 7 Ekim'de sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.