pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir Kent Konseyi'nden Geri Dönüşüm Eğitimi

22.11.2017 - 09:58, Güncelleme: 22.11.2017 - 09:58
 

Eskişehir Kent Konseyi'nden Geri Dönüşüm Eğitimi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından gerçekleştirilen geri dönüşüm eğitim çalışmaları devam ediyor.Geri...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından gerçekleştirilen geri dönüşüm eğitim çalışmaları devam ediyor.Geri dönüşümün önemine dikkati çekmek için sunumlar, videolar ve uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimlerin, bu yıl ilki Süleyman-Havva Kamışlı İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine verildi. Eğitimlere katılan Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, burada yaptığı konuşmada, geri dönüşüm eğitimleriyle binlerce öğrenciye ulaştıklarını kaydetti.Kentin geleceğine yönelik yapacakları en önemli çalışmanın, çocuklara geri dönüşümün önemine dair verilecek eğitimler olduğunu belirten Akçasoy, "Konseyimizde gönüllü eğitimcilerimiz ve konunun uzmanları ile bu dönem de, eğitimlerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.Konseyin Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Şenay Subaşı da eğitimlerin son derece verimli geçtiğini vurguladı.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından gerçekleştirilen geri dönüşüm eğitim çalışmaları devam ediyor.Geri...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Kent Konseyi Çevre Sağlık Çalışma Grubu tarafından gerçekleştirilen geri dönüşüm eğitim çalışmaları devam ediyor.

Geri dönüşümün önemine dikkati çekmek için sunumlar, videolar ve uygulamalı örneklerle desteklenen eğitimlerin, bu yıl ilki Süleyman-Havva Kamışlı İlkokulu 4. sınıf öğrencilerine verildi.

Eğitimlere katılan Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, burada yaptığı konuşmada, geri dönüşüm eğitimleriyle binlerce öğrenciye ulaştıklarını kaydetti.

Kentin geleceğine yönelik yapacakları en önemli çalışmanın, çocuklara geri dönüşümün önemine dair verilecek eğitimler olduğunu belirten Akçasoy, "Konseyimizde gönüllü eğitimcilerimiz ve konunun uzmanları ile bu dönem de, eğitimlerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Konseyin Çevre Sağlık Çalışma Grubu Başkanı Şenay Subaşı da eğitimlerin son derece verimli geçtiğini vurguladı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.