pendik escort bayan
ak

Eskişehir İçin Hedef Yılda 2,8 Milyon Turist

Spor 17.01.2018 - 11:23, Güncelleme: 17.01.2018 - 11:23
 

Eskişehir İçin Hedef Yılda 2,8 Milyon Turist

Eskişehir Ticaret Odasınca kent turizmine katkı sağlamak için "Eskişehir'i çok seveceksin hep geleceksin" sloganıyla kampanya başlatıldı- ETO Başkanı Güler: - "30-45 yaş aralığında, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'da yaşayan, kente erişim potansiyeli ola

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından kent turizmine katkı sağlamak için "Eskişehir'i çok seveceksin hep geleceksin" sloganıyla kampanya başlatıldı.Bu kapsamda kurulan ve kente gelecek turistlere çeşitli konaklama imkanları sunan "hepgeleceksin.com" internet sitesinin tanıtımı yapıldı.ETO Başkanı Metin Güler, bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, kentin turizm aktörleriyle bir araya gelerek bir tanıtım ve turizm kampanyası hazırlamaya karar verdiklerini söyledi.Amaçlarının kent ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirten Güler, öncelikle kampanya dönemini ve hedef kitleyi tespit ettiklerini dile getirdi.30-45 yaş aralığında, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'da yaşayan, eğitimli, gelir düzeyi iyi, seyahat etmeyi seven, internet kullanımı yüksek, ulaşım açısından Eskişehir'e erişim potansiyeli olan çocuklu aileleri hedef kitle olarak belirlediklerini anlatan Güler, şöyle devam etti:"Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter sayfaları hazırlandık. Kampanyayla Eskişehir'e yılda 2,8 milyon turist çekmeyi hedefliyoruz. Kentin özelliklerini ayrıştırmadan, genç ve çocuklu ailelere 19 Ocak-4 Şubat tarihleri arasına rastlayan sömestir tatilinde, konaklama ve etkinlikler özelinde cazip gelebilecek indirimler, fırsatlar ve toplu avantajlar sağlamak için girişimlerde bulunduk."Konserler, tiyatrolar, çocuk tiyatroları, sergiler ve çocuklara yönelik eğitimlerden oluşan bir program hazırladıklarını, 50'nin üzerinde etkinlik planladıklarını belirten Güler, kentin tanıtımını yıl boyunca sürdüreceklerini kaydetti.
Eskişehir Ticaret Odasınca kent turizmine katkı sağlamak için "Eskişehir'i çok seveceksin hep geleceksin" sloganıyla kampanya başlatıldı- ETO Başkanı Güler: - "30-45 yaş aralığında, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'da yaşayan, kente erişim potansiyeli ola

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) tarafından kent turizmine katkı sağlamak için "Eskişehir'i çok seveceksin hep geleceksin" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Bu kapsamda kurulan ve kente gelecek turistlere çeşitli konaklama imkanları sunan "hepgeleceksin.com" internet sitesinin tanıtımı yapıldı.

ETO Başkanı Metin Güler, bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında, kentin turizm aktörleriyle bir araya gelerek bir tanıtım ve turizm kampanyası hazırlamaya karar verdiklerini söyledi.

Amaçlarının kent ekonomisine katkı sağlamak olduğunu belirten Güler, öncelikle kampanya dönemini ve hedef kitleyi tespit ettiklerini dile getirdi.

30-45 yaş aralığında, İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya'da yaşayan, eğitimli, gelir düzeyi iyi, seyahat etmeyi seven, internet kullanımı yüksek, ulaşım açısından Eskişehir'e erişim potansiyeli olan çocuklu aileleri hedef kitle olarak belirlediklerini anlatan Güler, şöyle devam etti:

"Facebook, Instagram, Youtube ve Twitter sayfaları hazırlandık. Kampanyayla Eskişehir'e yılda 2,8 milyon turist çekmeyi hedefliyoruz. Kentin özelliklerini ayrıştırmadan, genç ve çocuklu ailelere 19 Ocak-4 Şubat tarihleri arasına rastlayan sömestir tatilinde, konaklama ve etkinlikler özelinde cazip gelebilecek indirimler, fırsatlar ve toplu avantajlar sağlamak için girişimlerde bulunduk."

Konserler, tiyatrolar, çocuk tiyatroları, sergiler ve çocuklara yönelik eğitimlerden oluşan bir program hazırladıklarını, 50'nin üzerinde etkinlik planladıklarını belirten Güler, kentin tanıtımını yıl boyunca sürdüreceklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.