pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir Hentbol'da Tur Sevinci

29.08.2016 - 20:28, Güncelleme: 29.08.2016 - 20:28
 

Eskişehir Hentbol'da Tur Sevinci

- Eskişehir Hentbol Kulübü Menajeri Afacan: "Türkiye Kupası'nda üst turlara çıktığımız için mutluyuz"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hentbol Kulübü Menajeri Duygu Afacan, Ankara'da yapılan Türkiye Kupası A Grubu müsabakaları sonucunda üst turlara çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.Afacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çoğunluğu Eskişehirli genç kızlardan oluşan oyuncu kadrosuyla mücadele ettikleri Türkiye Kupası'nda, oynadıkları üç karşılaşmadan ikisini kazanarak üst tura yükselmeye hak kazandıklarını ifade etti. Oynadıkları üç müsabakada da oyuncuların sahaya yansıttıkları mücadeleden memnun olduklarını aktaran Afacan, şunları kaydetti:"Türkiye Kupası'nda üst turlara çıktığımız için mutluyuz. Hedeflerimiz doğrultusunda bizi bu yolda yalnız bırakmayan başta AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Emine Nur Günay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Süper Lig maçlarımız başlayacak. Eskişehir'de yaşayan tüm sporseverleri maçlarımızda yanımızda görmek, takımımızı hem sevindirecek hem de daha iyi noktaya taşıyacaktır. Eskişehirlilerin, Eskişehirli kızlarımızı yalnız bırakmayacağından eminiz."
- Eskişehir Hentbol Kulübü Menajeri Afacan: "Türkiye Kupası'nda üst turlara çıktığımız için mutluyuz"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Hentbol Kulübü Menajeri Duygu Afacan, Ankara'da yapılan Türkiye Kupası A Grubu müsabakaları sonucunda üst turlara çıktıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Afacan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çoğunluğu Eskişehirli genç kızlardan oluşan oyuncu kadrosuyla mücadele ettikleri Türkiye Kupası'nda, oynadıkları üç karşılaşmadan ikisini kazanarak üst tura yükselmeye hak kazandıklarını ifade etti.

Oynadıkları üç müsabakada da oyuncuların sahaya yansıttıkları mücadeleden memnun olduklarını aktaran Afacan, şunları kaydetti:

"Türkiye Kupası'nda üst turlara çıktığımız için mutluyuz. Hedeflerimiz doğrultusunda bizi bu yolda yalnız bırakmayan başta AK Parti Eskişehir Milletvekilimiz Emine Nur Günay olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta Süper Lig maçlarımız başlayacak. Eskişehir'de yaşayan tüm sporseverleri maçlarımızda yanımızda görmek, takımımızı hem sevindirecek hem de daha iyi noktaya taşıyacaktır. Eskişehirlilerin, Eskişehirli kızlarımızı yalnız bırakmayacağından eminiz."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.