pendik escort bayan
ak

Eskişehir Hentbol'da Transfer

11.10.2016 - 15:33, Güncelleme: 11.10.2016 - 15:33
 

Eskişehir Hentbol'da Transfer

Siyah-kırmızılı ekip, Makedon oyuncu Minajlova'yı kadrosuna kattı

ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol, İspanya'nın Malaga takımından Makedon oyuncu Zorica Minajlova'yı transfer etti.Kulüp başkanı Aytekin Aykın, yönetim binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulunun bir hafta önce göreve geldiğini anımsattı.Teknik ekibin önerisiyle takımın eksik yönlerine takviye yaptıklarını dile getiren Aykın, şunları kaydetti:"Makedon oyuncu Zorica'yı İspanya'nın Malaga takımından transfer ettik. Zorica, takımımıza karakter ve oyun yönünden katkı verecek. Eskişehir Hentbol, kentimize renk katıyor. Eksikliklerimiz var, bunların çözümü noktasında çalışmalarımız sürüyor. Takımımızı ligde iddialı konuma getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu haftaki maçımızı Zorica'nın da katkılarıyla kazanmayı hedefliyoruz."Zorica Minajlova ise Eskişehir Hentbol'a transfer olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek, takıma katkı vermek için elinden geleni yapacağını vurguladı.Konuşmaların ardından Zorica Minajlova, törende kendisini siyah-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.
Siyah-kırmızılı ekip, Makedon oyuncu Minajlova'yı kadrosuna kattı


ESKİŞEHİR (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Eskişehir Hentbol, İspanya'nın Malaga takımından Makedon oyuncu Zorica Minajlova'yı transfer etti.

Kulüp başkanı Aytekin Aykın, yönetim binasında düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulunun bir hafta önce göreve geldiğini anımsattı.

Teknik ekibin önerisiyle takımın eksik yönlerine takviye yaptıklarını dile getiren Aykın, şunları kaydetti:

"Makedon oyuncu Zorica'yı İspanya'nın Malaga takımından transfer ettik. Zorica, takımımıza karakter ve oyun yönünden katkı verecek. Eskişehir Hentbol, kentimize renk katıyor. Eksikliklerimiz var, bunların çözümü noktasında çalışmalarımız sürüyor. Takımımızı ligde iddialı konuma getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu haftaki maçımızı Zorica'nın da katkılarıyla kazanmayı hedefliyoruz."

Zorica Minajlova ise Eskişehir Hentbol'a transfer olduğu için mutluluk duyduğunu belirterek, takıma katkı vermek için elinden geleni yapacağını vurguladı.

Konuşmaların ardından Zorica Minajlova, törende kendisini siyah-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.