pendik escort bayan
ak

"Eskişehir Fuarcılıkta Anadolu'nun Frankfurt'u Olabilir"

26.07.2017 - 16:33, Güncelleme: 26.07.2017 - 16:33
 

"Eskişehir Fuarcılıkta Anadolu'nun Frankfurt'u Olabilir"

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yazıcıoğlu:- "Şehrin ortak çalışması ve planlamasıyla Eskişehir, fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu'daki Frankfurt olabilir"

ESKİŞEHİR (AA) - CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Yazıcıoğlu, şehrin ortak çalışması ve planlamasıyla Eskişehir'in fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu'daki Frankfurt olabileceğini bildirdi.Eskişehir Ticaret Odasından (ETO) yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaatı süren Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi'nin geleceğine yönelik istişarede bulunmak üzere ETO heyeti ile İstanbul'da düzenlenen toplantıda bir araya gelen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yazıcıoğlu, bu projeyi yakından takip ettiklerini belirtti.Yazıcıoğlu, projenin Eskişehir ekonomisine yüksek katma değer yaratacağını ifade eden Yazıcıoğlu, "Eskişehir fuarcılık için her türlü altyapı imkanını sağlayabilir. Fuarcılıkta konaklama ve hizmet altyapısı çok önemlidir. Eskişehir bu yöndeki yatırımları sayesinde fuarcılıkta cazibe merkezi olabilir." ifadelerini kullandı.Eskişehir'in şehirleşme ve nitelikli insan kaynağı, karayolu ve demiryolu avantajları sayesinde fuarcılıkta yeni bir merkez haline gelebileceğini kaydeden Yazıcıoğlu, "Şehrin ortak çalışması ve planlaması ile Eskişehir, fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu’daki Frankfurt olabilir." değerlendirmesinde bulundu.CNR Expo Üst Yöneticisi (CEO) Saltuğ Buğra Han Kabil de Eskişehir'de halihazırda yılda 2 fuar organizasyonu yapıldığını ve en az 6 fuarın rahatlıkla düzenlenebileceğini bildirdi. Koç Holding'in Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nin kongre blokunun isim hakkını almasının projeye duyulan güveni gösterdiğini kaydeden Kabil, Fuar ve Kongre Merkezi'nin kente değer katan bir yatırım olacağını sözlerine ekledi.
CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yazıcıoğlu:- "Şehrin ortak çalışması ve planlamasıyla Eskişehir, fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu'daki Frankfurt olabilir"

ESKİŞEHİR (AA) - CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Yazıcıoğlu, şehrin ortak çalışması ve planlamasıyla Eskişehir'in fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu'daki Frankfurt olabileceğini bildirdi.

Eskişehir Ticaret Odasından (ETO) yapılan yazılı açıklamaya göre, inşaatı süren Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi'nin geleceğine yönelik istişarede bulunmak üzere ETO heyeti ile İstanbul'da düzenlenen toplantıda bir araya gelen CNR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yazıcıoğlu, bu projeyi yakından takip ettiklerini belirtti.

Yazıcıoğlu, projenin Eskişehir ekonomisine yüksek katma değer yaratacağını ifade eden Yazıcıoğlu, "Eskişehir fuarcılık için her türlü altyapı imkanını sağlayabilir. Fuarcılıkta konaklama ve hizmet altyapısı çok önemlidir. Eskişehir bu yöndeki yatırımları sayesinde fuarcılıkta cazibe merkezi olabilir." ifadelerini kullandı.

Eskişehir'in şehirleşme ve nitelikli insan kaynağı, karayolu ve demiryolu avantajları sayesinde fuarcılıkta yeni bir merkez haline gelebileceğini kaydeden Yazıcıoğlu, "Şehrin ortak çalışması ve planlaması ile Eskişehir, fuarcılıkta yeni bir başarı hikayesi yazarak Anadolu’daki Frankfurt olabilir." değerlendirmesinde bulundu.

CNR Expo Üst Yöneticisi (CEO) Saltuğ Buğra Han Kabil de Eskişehir'de halihazırda yılda 2 fuar organizasyonu yapıldığını ve en az 6 fuarın rahatlıkla düzenlenebileceğini bildirdi. Koç Holding'in Eskişehir Fuar Kongre Merkezi'nin kongre blokunun isim hakkını almasının projeye duyulan güveni gösterdiğini kaydeden Kabil, Fuar ve Kongre Merkezi'nin kente değer katan bir yatırım olacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.